Hrvatski jezik
pretplatite se na vijesti košarica (0)

Pravo na odstup od kupnje, vraćanje robe

 


Kupac ima pravo bez navođenja razloga, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZVPot), najkasnije u roku od 15 dana obavijestiti prodavatelja da će vratiti kupljenu robu (na kontaktnu e-adresu etrgovina@clar.si).

Molimo da kupac ispuni obrazac za vraćanje/reklamaciju kojeg možete naći ovdje i ispunjenog priloži uz robu. Vraćeni proizvod mora biti nerabljen, neoštećen, količinsko nepromijenjen i u originalnoj ambalaži. Uz vraćeni proizvod obvezno se mora priložiti i kopija originalnog računa. Kupac mora robu vratiti poduzeću u roku od 30 dana nakon pisane obavijesti na adresu: Clar,d.o.o., Vrablova ulica 12, 2000 Maribor, Slovenija – s pripisom Internet prodaja. Troškove vraćanja robe krije kupac.
Proizvode s tiskom odnosno vezom po narudžbi nije moguće vratiti ili zamijeniti.
Kada se prilikom kupnje uzme u obzir promocijski kod, isti se ne smatra za kupnju, vraća se samo uplaćeni iznos.
U slučaju plaćanja e-bonom Clar,   vrijednost bona računa se kao kupnja i vraća se cjelokupni iznos kupnje.

Clar, d.o.o. vratit će cijelu vrijednost kupnje ili uplaćeni iznos u roku od 8 dana nakon prijema vraćene robe.

Clar, d.o.o. odgovara za stvarne greške kupljenih proizvoda u Internet trgovini Clar. Kupac podnosi reklamaciju na e-adresu etrgovina@clar.si. Molimo da kupac ispuni obrazac za vraćanje/reklamaciju, kojeg možete naći ovdje, i ispunjenog priložite uz robu. Također mora priložiti i originalni račun. Clar,d.o.o. će u roku od pet radnih dana nakon pisane obavijesti kupca potvrditi prijem reklamacije i obavijestiti ga o tijeku postupka reklamacije.

Copyright © 2012 - 2020 Clar Sva prava pridržana.